Ο κατάλληλος εξοπλισμός (hardware) και λογισμικού (software) είναι η σοβαρότερη προϋπόθεση για να ξεκινήσει σωστά τη λειτουργία της μια επιχείρηση. Η PC Genius μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την πιο λογική και συμφέρουσα λύση όσον αφορά στην αγορά και εγκατάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχετικά με το Hardware και Software είτε πρόκειται για επαγγελματική ή ιδιωτική χρήση.

• Server & Περιφερειακά

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι servers καθώς και όλα τα περιφερειακά που περιλαμβάνει ένα δίκτυο αποτελούν απαραίτητο εργαλείο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

• Φορολογικοί μηχανισμοί

Η PC Genius σας προσφέρει φορολογικούς μηχανισμούς και ταμειακές μηχανές για να καλύψουν τις ανάγκες έκδοσης των παραστατικών της επιχείρησης σας.

• Ασύρματη παραγγελιοληψία

Δίνουμε μηχανογραφική λύση σε όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης εστίασης (εστιατόρια καφέ, μπαρ κτλ) για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών τους, την σωστότερη εξυπηρέτηση των πελατών τους αλλά και για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τους. Σε συνδυασμό με την τοποθέτηση καμερών δίνεται η δυνατότητα στον επιχειρηματία να έχει τον έλεγχο της επιχείρησής του μέσα από το κινητό του!