• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Έπειτα από την παραλαβή οποιοδήποτε μηχανήματος στο χώρο μας αναλαμβάνουμε να διαγνώσουμε τη βλάβη στο εργαστήριο μας από εξειδικευμένους τεχνικούς και να σας ενημερώνουμε με βεβαιότητα και υπευθυνότητα για τον χρόνο και το κόστος επισκευής, έτσι ώστε να μας δώσετε την εντολή για την επισκευή του ή όχι.

Το κόστος του ελέγχου-διάγνωσης είναι 10€ (συμπ. ΦΠΑ 24%) και χρεώνεται μόνο στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην επισκευή του υπολογιστή σας.

  • ΕΛΕΓΧΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΙΟΥΣ

Για την σωστή & εύρυθμη λειτουργία του υπολογιστή σας αλλά κυρίως για τη διαφύλαξη των δεδομένων και προσωπικών αρχείων σας που πολλές φορές είναι αναντικατάστατα όπως για παράδειγμα οι φωτογραφίες, πρέπει ο υπολογιστής σας να προστατεύεται από ένα σύστημα προστασίας για ιούς. Σε περίπτωση που δε συμβαίνει αυτό προκαλούνται δυσλειτουργίες και αναλαμβάνουμε εμείς να καθαρίσουμε τα αρχεία σας και να επαναφέρουμε την ορθή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Το κόστος του ελέγχου και καθαρισμού από ιούς είναι 30€ (συμπ. ΦΠΑ 24%)

 

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση και τον καθαρισμό του pc ή του laptop σας και εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία του. Αν ο υπολογιστής ζεσταίνεται παραπάνω από το κανονικό, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί άμεσα εσωτερικός καθαρισμός και συντήρηση του συστήματος ψύξης, πριν αυτό μετατραπεί σε βλάβη. Οι βλάβες λόγω της υπερθέρμανσης είναι σοβαρές και υψηλού κόστους επισκευής, με κύρια βλάβη την κάρτα γραφικών ή ακόμα και το ίδιο το σύστημα ψύξης.