• ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΗ λειτουργία υπολογιστών και τηλεπικοινωνιακών συσκευών σε μια επιχείρηση χρειάζεται μια σωστή υποδομή. Ως γνωστό, πολλά προβλήματα που υπάρχουν σε μια επιχείρηση οφείλονται σε κακό σχεδιασμό, στην κακή ποιότητα υλικών και την εσφαλμένη εγκατάστασή τους. Η Pc Genius αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια σωστή καλωδίωση φωνής ή και δεδομένων χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα υλικά ώστε να υλοποιηθεί σωστά η εγκατάσταση της μηχανογράφησης σας. Οι καλωδιώσεις αναπτύσσονται αρμονικά στον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να δημιουργούνται ακαλαίσθητες φθορές και προχειρότητες κατασκευής. Μπορούμε επίσης να ελέγξουμε την ποιότητα και την κατάσταση του δικτύου σας και να σας εκδώσουμε πιστοποίηση με ειδικά μηχανήματα.
  • ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ VPΝ Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας ή λειτουργίας που απορρέουν από τη γεωγραφική απόσταση που χωρίζει αυτά τα σημεία. Σε αυτές ακριβώς τις επιχειρήσεις απευθύνεται ένα Ιδεατό Ιδιωτικό Δίκτυο (Virtual Private Network, VPN), το οποίο μπορεί να προσφέρει λύσεις σε θέματα επικοινωνίας, οργάνωσης, διαχείρισης και κατανομής πληροφοριών σε όλα τα τμήματα ή τα υποκαταστήματα μιας επιχείρησης, όπου κι αν βρίσκονται και κυρίως με συγκεκριμένες εγγυήσεις.
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑΣε μια ραγδαία εξελισσόμενη αγορά όπου κυριαρχούν οι τεχνολογίες του διαδικτύου (Internet) και οι εφαρμογές του δικτύου φωνής Voice Over IP (VOIP) μέσω τοπικού δικτύου υπολογιστών ή γραμμών ADSL-VDSL, τα τηλεφωνικά κέντρα καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης.
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ & ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΧΩΡΟΥ – ΚΑΜΕΡΕΣΟι κάμερες ασφαλείας αποτελούν το καλύτερο μέτρο ασφαλείας που μπορεί κάποιος να έχει, αν επιθυμεί να προστατεύσει την περιούσια του από οποιονδήποτε κίνδυνο αυτή διατρέχει.

    Τις συναντάμε στα γήπεδα, στους δρόμους, στις τράπεζες και γενικότερα όπου η ασφάλεια παίζει κύριο και πρωταρχικό ρόλο. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι τελικά σε αυτές καταφεύγουν όλοι, όταν κάθε άλλο μέσο αποτύχει.

    Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων εποπτείας όχι μόνο για επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για κατοικίες.

Με ένα τηλεφώνημα εξειδικευμένος τεχνικός θα επισκεφθεί το χώρο σας, θα μελετήσει, θα σχεδιάσει και θα σας προτείνει την ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση για την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεών σας.