Για γρήγορο και εγγυημένο service PC ελάτε στην PC Genius

Με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που διαθέτουμε παρέχουμε λύση για κάθε πρόβλημα του pc σας:
 • Διάγνωση προβλήματος , για να είστε σίγουροι και ενημερωμένοι …

  Έπειτα από την παραλαβή του PC στο χώρο μας, οι πλήρως εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να διαγνώσουν τη βλάβη στο εργαστήριο μας  και να σας ενημερώσουν με βεβαιότητα και υπευθυνότητα για τον χρόνο και το κόστος επισκευής, έτσι ώστε να μας δώσετε την εντολή για την επισκευή του ή όχι. Το κόστος του ελέγχου-διάγνωσης είναι 10€ (συμπ. ΦΠΑ 24%)  και χρεώνεται μόνο στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην επισκευή του υπολογιστή σας.

 • Τεχνική υποστήριξη, σε οποιοδήποτε πρόβλημα …

  Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη τόσο σε θέματα υλικού (Hardware) όσο και λογισμικού (Software) προσφέροντας μια πλήρη σειρά υπηρεσιών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας

  • Ποιοτικά ανταλλακτικά
  • Διάρκεια στο χρόνο
  • Εγγύηση υπηρεσιών
  • Σε προσιτές τιμές
 • Αναβάθμιση PC, για να αυξήσετε την απόδοσή του …

  Συζητώντας μαζί σας τη δυνατότητα αναβάθμισης του PC σας, ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε, προτείνουμε και υλοποιούμε για εσάς συμφέρουσες λύσεις ακολουθώντας πάντα τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Αναλαμβάνουμε να προμηθευτούμε τα κατάλληλα και πλέον αξιόπιστα υλικά αναβάθμισης και οι εξειδικευμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, τα τοποθετούν και ελέγχουν για την καλή λειτουργία τους. Η υπηρεσία αναβάθμισης παρέχεται με εγγύηση πέραν της εργοστασιακής που δίνεται για τα ανταλλακτικά.

 • Συντήρηση PC, για να κρατήσετε ζωντανό το PC σας …

  Αναλαμβάνουμε την συντήρηση και τον καθαρισμό του PC σας και εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία του. Αν  ζεσταίνεται παραπάνω από το κανονικό, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί άμεσα εσωτερικός καθαρισμός και συντήρηση του συστήματος ψύξης, πριν αυτό μετατραπεί σε βλάβη. Οι βλάβες λόγω της υπερθέρμανσης είναι σοβαρές και υψηλού κόστους επισκευής, με κύρια βλάβη την κάρτα γραφικών ή ακόμα και το ίδιο το σύστημα ψύξης.

 • Έλεγχος και καθαρισμός από ιούς, για να νιώθετε ασφαλείς …

  Για την σωστή & εύρυθμη λειτουργία του υπολογιστή σας αλλά κυρίως για τη διαφύλαξη των δεδομένων και προσωπικών αρχείων σας που πολλές φορές είναι αναντικατάστατα όπως για παράδειγμα οι φωτογραφίες, πρέπει ο υπολογιστής σας να προστατεύεται από ένα σύστημα προστασίας για ιούς. Σε περίπτωση που δε συμβαίνει αυτό προκαλούνται δυσλειτουργίες και αναλαμβάνουμε εμείς να καθαρίσουμε τα αρχεία σας και να επαναφέρουμε την ορθή λειτουργία του υπολογιστή σας. Το κόστος του ελέγχου και καθαρισμού από ιούς είναι 30€ (συμπ. ΦΠΑ 24%)

Επικοινωνήστε άμεσα με την PC Genius

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην επισκευή ή στην αναβάθμιση του PC σας, είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία.

Στην PC Genius μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η εργασία που χρειάζεται το PC σας θα υλοποιηθεί σωστά την πρώτη φορά!